Food Future Event verplaatst naar 10 september

Update 17 maart, 15.00 uur 

VMT heeft de afgelopen week de berichtgeving rond het coronavirus nauwlettend gevolgd. Om dit event tot een gezamenlijk succes te maken en geen enkel risico te lopen voor onze deelnemers, zijn wij tot het besluit gekomen om het event te verplaatsen. Het Food Future Event wordt verplaatst naar 10 september 2020.  

Nieuwe datum, zelfde programma

Het Food Future Event 2020 biedt op deze nieuwe datum een ongewijzigd programma aan met het thema "Consument en retail: U vraagt, wij draaien (door)?". Ook de locatie, het NBC Congrescentrum, blijft ongewijzigd. Alle inschrijvingen (tot op heden) worden automatisch omgezet naar het Food Future Event op 10 september 2020.

Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij dit graag via: vmt.events@vakmedianet.nl.

In de tussentijd: zorg goed voor uzelf en elkaar! We ontmoeten u graag op 10 september 2020 in goede gezondheid op het Food Future Event 2020 in het NBC Congrescentrum.

Met vriendelijke groet,

Team VMT Food Future Event
vmt.events@vakmedianet.nl


 

Food Future Event 2020

Consument en retail: U vraagt, wij draaien (door)?

 

Het wensenlijstje van de consument anno 2020 is oneindig en het eisenpakket van de foodretail kolossaal. Is het op de markt brengen van een nieuw product dat aan alle eisen voldoet welhaast onmogelijk geworden?


Directies van voedingsmiddelenbedrijven staan met hun productontwikkelaars en kwaliteitsmanagers voor de buitengewone opgave zoveel mogelijk wensen te vervullen. Kan een product gezond, duurzaam, lekker, betaalbaar, voedzaam, transparant, clean label, plantaardig, biologisch, palmolievrij, lang houdbaar, allergeenvrij, emissievrij, plasticvrij, suikervrij, laag in zout, glutenvrij, vega(n), ethisch verantwoord, integer, vezelrijk, minimaal bewerkt, traceerbaar en voedselveilig tegelijk zijn?

Is het mogelijk om op zijn minst een aantal van deze criteria in één product te verenigen? Welke dilemma’s komen ontwikkelaars tegen, welke kwaliteits- en voedselveiligheidsissues duiken op en hoe gaan zij hiermee om? Het Food Future Event van VMT geeft u in één dag een update. Ook wordt tijdens het event de Jaarprijs Goede Voeding uitgereikt aan een voedingsmiddelenbedrijf dat met een product aantoonbaar bijdraagt aan een gezonder en/of duurzamer voedingspatroon.

Tijdens het plenaire programma geven (internationale) sprekers uit de industrie en experts hun visie. Tijdens de breakoutsessies in de middag geven vooruitstrevende voedingsmiddelenbedrijven hun visie op de ontwikkelingsuitdagingen voor R&D en kwaliteitsmanagement.

Bekijk het actuele programma hier en kom naar het Food Future Event in NBC Congrescentrum Nieuwegein!

 

 Voor wie?

Het Food Future Event is de jaarlijkse bijeenkomst waar productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers en directies  elkaar ontmoeten en updates krijgen over actuele onderwerpen. Praktijk, diepgang en het uitwisselen van meningen en ervaringen lopen als een rode draad door het programma. Locatie

Het Food Future Event 2020 vindt plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Adres:
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein