Locatie

DeFabrique 
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Voor meer informatie, klik hier >>>>

Datum

Het Food Future Event vindt plaats op 26 september 2023.

Kosten deelname

Je kunt voor het Food Future Event kiezen uit verschillende tickets. Als deelnemer betaal je €395, abonnees van VMT betalen slechts €295. Deze korting is al toegepast op het inschrijfformulier.

Breakouts

Tijdens het Food Future Event zullen er verschillende sessies plaatsvinden. Je kunt voorafgaand aan het evenement een keuze maken welke sessies je wilt bijwonen. 

Voor wie interessant?

Productontwikkelaars of R&D’ers die verder willen in hun vak. Zowel voor young professionals als ervaren ontwikkelaars biedt het programma een interessante mix van trends, praktijkcases, workshops en discussies. 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van het Food Future Event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Jouw plaats mag altijd door een vervanger/collega worden ingenomen. 

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. 

Meer informatie

Contactpersoon events
Thalyssa van der Molen
T: 06 54 24 41 02
E vmt.events@vmnmedia.nl

Contactpersoon partnerships
Monique van Neutegem
T 06 50 44 94 02
E moniquevanneutegem@vmnmedia.nl