Programma
Er wordt achter de schermen hard gewerkt om dit jaar weer een mooi programma samen te stellen. Enkele onderwerpen die deze dag besproken zullen worden:
- Een inkijkje in de wereld van gedragsverandering. Door gedragsbureau Duwtje
- Minder zout meer smaak met umami. Door Martijn Muijsers (Yama Products)
- Fermentatie: wat is mogelijk met deze oude/nieuwe technologie? Door R&D centre Nizo
- Suiker reduceren, wat is mogelijk? Door Rimmer Woudstra (Wageningen UR)
- Zo gaan productontwikkelaars om met herformulering. Door Sander Turk (NS)
- Van idee naar product: Waar begin je als productontwikkelaar? Onder andere met Jeanette Cameron, oud-NPD-manager
- Wat is de volgende fase voor plantaardige alternatieven voor vlees en zuivel? Met onder andere Dennis Favier (Seasogood en Studio Fava)
en natuurlijk nog veel meer! Houd de website in de gaten voor programma updates.
Food Future Event 2023
Food Future Event 2023vmt.events@vakmedianet.nl
Food Future Event 2023vmt.events@vakmedianet.nlhttps://foodfuture.vmt.nl
2023-09-26
2023-09-26
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Food Future Event 2023Food Future Event 20230.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
De FabriqueDe FabriqueWestkanaaldijk 7 3542 DA Utrecht Nederland